Merrin Talli

Tarhoilta nousee pölypilvi. Pian pilvestä ravaa tukka putkella pieni miniatyyrikokoinen hevonen, pian sen perässä leikkisän näköinen saksanpaimenkoira ja lopulta letkan hänäänhuippuna edeltäjiään huomattavasti hätääntyneemmän oloinen nuori mies. Alli-poni oli taas ilmeisesti karannut tarhasta, sillä alinkin aidanrima on liian korkea pitämään tämän minin aitojen sisällä. Poninmetsästyksestä pääsivät tällä kertaa nauttimaan ratsastuksenopettaja Aarni ja hänen Mila-koiransa.

Yksikään päivä Merrin Tallilla ei varmasti ole samanlainen. Siitä pitävät huolen tallin 39 karsinan hevoset ja ponit, persoonallinen henkilökunta ja muut tallilaiset pienempiä nelijalkaisia (ja kaksijalkaisia! Masa-kukkoa ja Masan kanalaumaa ei saa unohtaa) unohtamatta. Hevoslaumaan mahtuu niin tunti-, kisa- kuin yksityishevosia ja kuten kirjava ratsukavalkaadikin jo enteilee, tallin toiminta on vähintään yhtä moninaista kun sen hevoset ja kävijät. Arki-iltaisin tallilla pyörivät ratsastustunnit. Päivisin kisahevoset treenaavat ja viikonloput vietetään monesti kilpailuiden parissa joko kotikentällä tai sen ulkopuolella.

Meillä ei nipoteta eikä keskitytä siihen, että tallin jokainen nurkka olisi pölytön eikä Merrin Tallin porukka saavu kisoihin uusimmalla hevosrekalla ja kiiltävimmillä varusteilla. Mutta meillä kaikilla on lähes aina hauskaa ja huonoinakin päivinä ikävät jutut osataan yleensä kääntää vitsiksi – sillä tavalla hevostallin arjesta selviää loskasäästä kuraralliin ja polttavan kuumiin hellepäiviin. Jos haluat mukaan porukkaan niin älä emmi vaan hyppää matkaan! Meillä et tarvitse roppakaupalla taitoja, uusimpia varusteita tai hienointa hevosta – Merrin Tallilla pelkällä hymyllä ja positiivisella asenteella pääsee jo pitkälle ;)

Ystävällisin terveisin, Heidi Merrilä
Merrin Tallin omistaja, VRL-02877, h02877sim@gmail.com


Merrin Talli on aktiivinen myös Instagramissa tunnuksella @merrin_talli


Tallin uusin hevonen

Regenot "Rege"

hollanninpuoliverinen, tamma
estepainotteinen

Tutustu tallin uusimpaan hevoseen


Uusimmat tallilaiset

Tervetuloa tallille!

Sää Merrin Tallilla

Naapuritalli

Suventalli sijaitsee aivan Merrin Tallin naapurissa ja tallien välillä järjestetään tiiviisti yhteistyötä.

Yhteistyössä

Etsimme yhteistyöhön samanhenkisiä virtuaalitalleja. Kysy yhteistyön mahdollisuudesta vieraskirjassa tai palautelomakkeella!

Linkinvaihto