Roolipelaaminen

Merrin Tallilla voi myös roolipelata. Tallin arkeen liittyviä pelejä saa perustaa vapaasti, pelien pitäisi siis liittyä jollakin tavalla tallin ihmisiin ja ympäristöön. Pelien ei kuitenkaan tarvitse liittyä suorasti esimerkiksi tiettyyn ratsastustuntiin tai tapahtumaan eikä hevosten tai ratsastuksen täydy edes välttämättä olla pelin pääosassa. Pelien täytyisi kuitenkin olla realistisia, eikä niissä voi olla esimerkiksi fantasiaan tai scifiin liittyviä ominaisuuksia.

Tallin hevoset tai henkilöt eivät voi loukkaantua vakavasti tai kuolla peleissä. Pelaajan omalle (yksityis)hevoselle voi tietysti käydä mitä vain, siitä määrää itse hevosen omistaja.

Roolipelaaminen on sallittua sekä foorumin roolipelausalueella, että rope-chatissa. Chatissa mahtuu valitettavasti pelaamaan yksi porukka kerrallaan koska siellä ei ole erikseen eri juttelukanavia. Kuka tahansa voi aloittaa pelin. Pelaamisesta voi ansaita pisteitä, pisteet jaetaan yleensä kun peli päättyy (pitkien foorumipelien aikana voidaan jakaa pisteitä myös kesken pelin). Jos pelaat chatissa, ilmoita pelaamisen jälkeen pelin aika ja osallistujat Heidille viestillä tai vaikka vieraskirjassa, jotta pisteet voidaan myöntää.

Välillä saatetaan pitää myös tunteja tai muita tapahtumia roolipelaamalla. Myös naapuritallimme Suven tallin kanssa saatetaan järjestää yhteistä ropetoimintaa! Näistä ilmoitetaan aina erikseen tunti- ja tapahtumakalentereissa.

Siirry foorumille pelaamaan 

Ethän roolipelaa Vintin chatissa, kiitos!

Yleisiä roolipelisääntöjä ja -termejä

  • autohittaus = et voi pelatessa päättää, mitä muille pelaajille tapahtuu.
  • kun hahmosi puhuu, kirjoita puhe ””-merkkien väliin
  • kun hahmosi ajattelee, voit kirjoittaa ajatukset ”-merkkien väliin, kannattaa kuitenkin vielä erikseen tuoda tekstissä esille, että kyseessä olivat hahmon omat ajatukset
  • tekemisiä ei tarvitse laittaa minkään merkkien väliin
  • erikoisia ulkopuolisia ääniä voi tehostaa **-merkeillä, muttei ole pakko. Esim. *poks*, *kilahdus*