Henkilökunta

Heidi

Tallin omistaja


Heli Nurmi

"Tallitäti" *

Heli oli aikoinaan taitava ja lupaava ratsastaja. Nuoruudessaan hän kiersi kisakenttiä, mutta eräässä kilpailussa sattuneen onnettomuuden seurauksena naisen selkä ja vasen jalka vammautuivat. Onni onnettomuudessa selkä säästyi halvaantumiselta, mutta oli selvää, että kilpailut loppuivat siihen. Nykyään saattaa nähdä kuinka Heli ontuu vasenta jalkaansa kävellessään. Jalan mukana tuhoutuivat unelmat, ja Heli jäi huippuratsastajan sijasta Merrin tallille töihin.

Ratsastaminen jäi moneksi vuodeksi vamman takia, mutta se ei pitänyt naista poissa hevosten joukosta. Tallilla Helin näkee usein maantienharmaat hiukset taakse sidottuina ja ja keltaiset kumisaappaat jalassa.
Heli on lyhytpinnainen ja helposti ärähtävä nainen, jota tallin nuorimmat kävijät välttelevät. Hän pysyttelee mielellään omissa oloissaan, ja vain harva on nähnyt hymyä naisen kasvoilla. Luulisi, että hän pitäisi eläimistä enemmän kuin muista ihmisistä. Silti huhu kertoo, että äreän ulkokuoren takana piilisi jotain aivan muuta…

Aarni Sinivaara

Ratsastuksenopettaja ja jokapaikanhöylä *

Ulkomuodoltaan hyvin kapinallisen näköisen Aarnin voisi luulla kuuluvan ennemmin punkkareiden klubeille kuin ratsastustallille. Milloin hänen päässään näkee sinisen ja milloin punaisen tukan. Hiusten väri vaihtelee usein, ja Aarni ilahduttaa tallilaisia mitä mielikuvituksillisimmilla hiusväreillä. Ulkomuodostaan huolimatta Aarni on hyvin iloinen ja reilu kaikille oppilailleen.
Koko elämänsä hevosten kanssa elänyt nuorukainen suhtautuu intohimoisesti hevosiin ja käsittelee ratsuja luontevasti. Aarni on myös kehittänyt itselleen addiktion coca colaan, ja lähes aina hänet näkee kuljeksimassa virvoitusjuoma toisessa kädessään. Mies omistaa myös saksanpaimenkoiranarttu Milan, Mila kulkee silloin tällöin hänen mukanaan tallilla.

Siiri ja Saara Peltola

Heppatytöt *

Siiri ja Saara ovat 8-vuotiaita kaksostyttöjä. Tytöt ovat innokkaita heppatyttöjä ja käyvät aina välillä tallilla rapsuttelemassa poneja ja antamassa niille herkkuja.
Siiri on kaksosista se villimpi tapaus, joka tykkää mennää nopeasti ja tehdä kaikenlaisia metkuja. Siiri ei välitä ratsastuksessa hirveästi perusjutuista vaan haluaisi mieluummin hyppiä metrin korkeita esteitä hurjalla vauhdilla. Saara taas on osapuolista se rauhallisempi, joka tykkää harjailla ja rapsutella poneja. Saara tykkää valtavasti ratsastaessa mennä kaikenlaisia koulujuttuja ja haluaisi isona tulla todella hyväksi kouluratsastajaksi.
Tytöt ovat melkein kuin identtiset kaksoset. Molemmilla on vaaleat hiukset, jotka ovat yleensä parilla letillä kiinni. Silmät ovat siniset ja vaateväri on yleensä vaaleanpunainen. Tytöillä on nauravaiset kasvot ja yleensä punaiset posket.

Repe Mäki

Ratsastuksenohjaaja

Repe on perusluonteeltaan varsin ystävällinen ja rauhallinen. Joissakin tilanteissa Repe kuitenkin saattaa olla äkkipikainen ja suuttuu herkästi. Vaikka miehellä ei olekaan tapana korottaa ääntään, hän on kuitenkin suorasanainen ja antaa varsin sujuvasti kritiikkiä tuntilaisille.

Toistaiseksi Repe on opiskellut vain ratsastuksenohjaajaksi, eli hän ei ole vielä ratsastuskenopettaja. Repe opettaa Merrissä helpompia tunteja. Hevoshistoriaa miehellä on takana jo pitkältä ajalta ja aikoinaan Repe on jopa kilpaillut kenttäratsastuksessa. Juuri nyt hän ei kuitenkaan kilpaile, sillä hänellä ei ole omaa hevosta. Näin ollen Repe keskittyy täysillä tuntien pitoon!

Repen hahmo pitää tunteja Instagramin puolella. Hahmon takaa löytyy käyttäjätunnus @piirrostalli_snowflake


Bellatrix Bisgrove

Ratsuttaja

Puoliksi brittiläinen Bella on 18-vuotias opiskelija ja haaveilee urasta hevosten parissa. Hän on positiivinen ja pyrkii näkemään kaikesta aina hyvän puolen. Nainen on erittäin motivoitunut ja kilpailuhaluinen, toisinaan jopa uhkarohkea. Bella osaa olla kovaääninen ja monet tuntevatkin hänet tallilla naurusta. Vaikkei Bellaa tuntisikaan, herättää naisen luonnonpunaiset, pitkät hiukset ja räikeät pisamat varmasti huomion! Hän pitää hyvää huolta ulkonäöstään ja laittautuu minne ikinä sitten meneekään. Tallillekin tulee pukeutua kunnollisesti, yleensä hieman paremmissa vaatteissa kevyen meikin kera. Hevosten kanssa hän toimii määrätietoisesti ja rauhallisesti yli kymmenen vuoden kokemuksella. Erityisesti kenttäratsastus on lähellä naisen sydäntä.