Tallilaiset

Tältä sivulta löytyy lista kaikista tallin hoitajista, työntekijöistä ja yksityishevosten omistajista, joiden takana on oikea ihminen. Henkilökunta-sivulta löytyy myös kuvitteellisia hahmoja, jotka ovat töissä Merrin Tallilla.

Vinkki! Saat lisättyä itsellesi esittelytekstin ja kuvan omasta profiilistasi. Kun olet kirjautuneena sisään pääset alla olevasta listasta omaa nimeäsi klikkaamalla omaan profiiliisi. Valitse profiilisivultasi ensin kohta ”Profiili” ja sitten ”Muokkaa” niin pääset muokkaamaan tietojasi.

Hoitajat

Kiia Lehmus hoitaa hevosta Zemniak Radivoj "Radi"

Kiia on parikymppinen nuori vaaleahiuksinen nainen vihreillä silmillä. Hän on päämäärätietoinen ja oppimisen haluinen, hän haluaakin kehittyä niin hevosten käsittelijänä kuin myös ratsastajana. Kiia on luonteeltaan tunnollinen sekä ystävällinen, vain yllättävä nälkäkiukku tai kahvin puute voivat olla syynä hymyn puuttumiseen kasvoilta. Hetkittäin tekstiiliurheilijaksi itsensä tunnustavan Kiian usein tunnistaakin sporttisista ja siisteistä ratsastusvaatteista. Kiia hoitaa kisahevostallissa asuvaa Radia, mutta on myös mieluusti apuna muillekin tallilaisille.

Ålma Saarinen hoitaa hevosta Rosegarden’s Inka "Inka"

Hei, olen Ålma! Hiukan ruotsalaissukuinen ruskeahiuksinen 14-vuotias tyttö. Hoitohevoseni Merrin tallilta on Inka. Olen pääosin kouluratsastuspainoitteinen. Minulta voi kysyä aina apua. Olen positiivinen ja päättäväinen. Tule tutustumaan!

Inga Gustavsson hoitaa hevosta Apricot "Aprikoosi"

Olen Inga Gustavsson, nyt 14-vuotias Islantilais-ruotsalainen tyttö, joka kuitenkin tällä hetkellä asuu Suomessa. Eikös kuulostaakin sekavalta? :D Olen syntynyt Ruotsissa, mutta muuttanut n.kuukauden ikäisenä Islantiin hevostilalle. En edes osaa puhua ruotsia, joten lasken olevani Islantilainen. Olen siis ollut hevosten kanssa tekemisissä pienestä pitäen, ratsastanut en tosin ole yhtä pitkään. Rakastan eläimiä, etenkin hevosia ja olen muutenkin luonnonläheinen. Olen sosiaalinen, ja pidän uusiin ihmisiin tutustumisesta. Olen mielestäni helposti lähestyttävä, ja ystävällinen. Nauran usein ja paljon, perusilmeeni on iloisen hymyileväinen. Hiukset minulla on luonnostaan todella kiharat ja vaaleat, pidän niitä usein poninhännällä. Silmäni ovat vaaleansiniset. Kulmakarvani ovat hennot, lähes huomaamattomat. Hymyillessäni (eli melkein aina) molempiin suupieliini muodostuu pienet hymykuopat. Lisäksi minulla on pieni luomi vasemmassa poskipäässä, jonka isoisäni sanoi olevan merkki luonnonläheisyydestä. Liekö tuo totta, sitä en tiedä.

Cina Jordan hoitaa hevosta Saariston Kiiltokoru "Koru"

Yksityiset

Nea Kiviniemi omistaa hevosen Regenot "Rege"

Pirre Kievari omistaa hevosen Cross Fire Penelope "Penno"

Ruuben Venäläinen omistaa hevosen Candlewhisk "Viski"

Ikinuori Ruuben omaa babyfacen piirteet, onneksi luonnostaan tummanruskeat hiukset rajaavat kasvoja terävästi ja lävistykset vievät huomiota pois poskien pyöreydestä. Hymypojan koulussa ala-asteella voittanut jätkä on yllättävänkin hiljainen ja eikä koskaan elä hetkessä, paitsi hevosen selässä. Hevoset ovat Rudille siksi tärkeitä: ne pitävät hänen jalkansa maassa ja auttavat mielisairauden kanssa. Teinivuosien muistot ovat arpina käsissä, joista ei mieluusti puhu vaikka ei nykyään arastelekaan käyttää t-paitoja.​Työkseen Rudi tekee amispohjaisesti raksahommia.

Peppi Mustavuori omistaa hevosen Queen of Hearts "Kinkku, Kurkku"

Peppi ei ole talliporukasta se tyyppi, joka on esillä ja pitää melua itsestään. Hiljaisemman ja syrjässä viihtyvän, mutta silti reippaan ja oma-aloitteisen 9-luokkalaisen tytön tunnistaa olkapäille asti ulotuvista maantienruskeista hiuksista, vaaleasta ihosta joka ei rusketu aurinkoisimpana kesäpäivänäkään, ja muutamasta hajanaisesta pisamasta nenänvarrella. Peppi on ratsastanut ratsastuskoulussa 5-vuotiaasta lähtien, ja ensimmäisen oman poninsa, Kinkun, hän osti kaksi vuotta sitten vuokrattuaan ponia ensin puolitoista vuotta.

Isla Ekman omistaa hevosen Vilja frá Rinum "Vilja"