Yksityistoiminta

Tallin omien hevosten lisäksi majoitamme myös yksityishevosia. Yksäreille on varattu oma rauhallinen käytävä päätallista, samalla käytävällä ei asusta tallin tunti- tai kisahevosia. Yksityiskäytävältä löytyy yhteensä X karsinaa, yksi hoito-/pesukarsina ja oma varustehuone sekä pukuhuone. Hoitokarsinan päällä on solarium, jota yksityishevosten omistajat saavat käyttää vapaasti. Lisätietoa tallista voit lukea Tallin esittely-sivulta.

Merrin Tallin porukka on tiivis, mutta erittäin lämminhenkinen ja vastaanottavainen. Kuka tahansa on tervetullut liittymään mukaan tallin porukkaan. Tyhmiä kysymyksiä ei olekaan ja jokainen tallilainen on aina valmis auttamaan toisia niin pienissä kuin isoissakin asioissa. Yksityishevosen omistaja voi itse päättää, haluaako hän ottaa hevosellensa hoitajaa. Jos hevoselle haetaan hoitajaa, talli hoitaa hoitajanhakuprosessin ja lähettää hevosen omistajalle hakemukset tarkasteltavaksi. Yksityishevosenomistaja saa myös määritellä, että mitä hoitaja saa hevosen kanssa tehdä. Esimerkiksi tallin tuntihevosilla hoitajat saavat ratsastaa vain kerran viikossa, eikä heillä ole mahdollisuutta kisata hoitsuillaan.

Tutustu tallin yksityishevosiin!

Hoitopaketit

Täysihoito

550v€/kk

 • Karsinan siivous joka päivä
 • Loimitus ja suojien laitto tarhaan
 • Tarhaan vienti ja sieltä haku
 • Kokopäivätarhaus kaverin kanssa tai ilman
 • Heinäruokinta neljä kertaa päivässä
 • Väkirehuruokinta kolme kertaa päivässä
 • Kentän ja maneesin vapaa käyttö
 • Ruuat tehdään omistajan ohjeiden mukaan valmiiksi

Puolihoito

350v€/kk

 • Loimitus tarhaan
 • Tarhaan vienti ja sieltä haku
 • Kokopäivätarhaus kaverin kanssa tai ilman
 • Heinäruokinta neljä kertaa päivässä
 • Väkirehuruokinta kolme kertaa päivässä
 • Kentän ja maneesin vapaa käyttö

HUOM! Hevosen omistaja on vastuussa hevosen karsinan ja tarhan siivouksesta päivittäin. Lisäksi omistajan tulee punnita seuraavan päivän heinät valmiiksi heinäsäkkeihin ja valmistella myös tulevan päivän väkirehut valmiiksi ruokaämpäreihin.

Karsinoissa käytetään kuivikkeena laadukasta hamppukuiviketta. Karsinoissa ja tarhoissa on vesiautomaatit, mutta tarvittaessa myös saavijuotto on mahdollista. Heinä on puolikuivattua ja tallivuokraan kuuluvat seuraavat väkirehut: kaura, kivennäinen, melassileike, pellava ja suola. Muut väkirehut omistaja kustantaa itse. Talli on talvella lämmin ja kesällä viileä hyvän ilmanvaihdon ja tuuletuksen ansiosta. Yksityishevoset on rauhoitettu omalle tallikäytävälleen, joten ylimääräistä hälinää ei ole. Jokainen yksityisenomistaja saa pukuhuoneesta ison kaapin omille varusteilleen ja lisäksi vintillä on isot kaapit jokaiselle hevoselle, jonne mahtuvat niin loimet kuin muutkin tavarat. Voit lukea lisää tallista esittelysivulta.


Yksityisiä koskevat ohjeet

 • Yksi henkilö voi tuoda toistaiseksi vain yhden hevosen tallillemme
 • Hevoselle on mahdollista saada hoitaja, mutta omistaja voi myös päättää, että hevoselle ei oteta hoitajaa
 • Yksityishevosen omistajan tulee käydä tallilla vähintään kerran kahdessa viikossa ja osoittaa aktiivisuutensa osallistumalla tallin toimintaan tai hoitamalla omaa hevostaan tarinalla, piirroksella tai pikahoidolla (hoitamisen muodoista kerrottu tarkemmin Hoitajatoiminta-sivulla)

Toimintaohjeita yksäreille

Mitä kautta voin ilmoittaa muutoksista tallille (loma, lopettaminen ja muut ilmoitukset)?
Muutoksista voi ilmoittaa laittamalla viestiä Heidille (kun olet kirjautuneena sisään) tai esimerkiksi instagramissa.

Jos haluaisit tehdä muutoksia hevosesi sivuille, ota yhteyttä Heidiin esimerkiksi profiilin kautta viestillä.

Mistä näen pisteeni?
Näet pisteesi omasta profiilistasi.

Saako muita henkilöitä käyttää tarinoissa tai piirroksissa?
Tottakai! Kirjoita kuitenkin muista henkilöistä kohteliaasti ;)

Pitääkö sivuille rekisteröityessä käyttää oikeita tietoja?
Ainoa oikea tieto, mikä sinun tarvitsee antaa on sähköpostiosoitteesi, jotta voit vahvistaa tunnuksesi ja jos joskus hukkaat salasanansi, niin saat sen palautettua. Voit keksiä hahmollesi kaikki muut tiedot (nimi, ikä, esittely jne).


Hae yksityispaikkaa

Jos yksityispaikkoja on vapaana, voi yksityishakemuksia tehdä. Tutustuthan sekä tallin sivuun, että erityisesti tämän sivun tietoihin ennen hakemuksen lähettämistä. Hevosen tiedot kannattaa myös suunnitella huolella ennen lomakkeen täyttämistä, keskeneräisillä tiedoilla lähetetty hakemus harvoin takaa yksityispaikkaa hevoselle. Parhaat mahdollisuudet yksityispaikan saamiseen on hevosella, jolla on jo kuva tai useampi, sekä kunnolla mietityt tiedot (erityisesti panostettu luonne, joka on pidempi kuin muutaman lauseen). Otamme talliimme myös valokuvallisia hevosia, mutta etusijalla ovat piirretyt hevoset.

Lomakkeessa kysytään myös hahmosi tietoja, ole tarkkana myös niiden kanssa – panosta myös hahmon tietoihin, erityisesti esittelyyn!

HUOM! Merrin Talli on aivan tavallinen talli ja painotamme jonkun verran realistisuutta. Ei ole realistista, että jokainen hevonen ja omistaja ovat aivan huipputasoisia. Erityisen epärealistista on, että nuori omistaja on jo iästään huolimatta todella korkealla tasolla taitojensa puolesta. Harva hevonen on myöskään hyvä monessa lajissa, monesti hevosella on esimerkiksi enemmän lahjoja koulu- tai estepuolelle, ei molemmille. Yleispainotteiset hevoset sen sijaan ovat monesti hieman huonompitasoisia kaikissa lajeissa kuin vain yhteen lajiin panostavat.

Täytä yksityishakemus

Saat sähköpostia kun hakemuksesi on käsitelty. Sähköpostissa kerrotaan, saitko yksityispaikan ja jos sait niin sähköpostissa on myös lisäohjeita seuraavia steppejä varten.


Pisteet

Yksityishevosten omistajat tienaavat pisteitä hevosensa hoitamisesta ja tallilla (tallin sivuilla) vierailusta. Pisteet muuntuvat tallikaupassa ja tapahtumaosallistumisissa virtuaalieuroiksi. Yksi piste vastaa yhtä virtuaalieuroa. Pisteillä voi siis ostaa tuotteita itselleen ja hevoselleen sekä osallistua tallin toimintaan (kaikki toiminta ei ole maksullista). HUOM! Tallivuokraa ei tarvitse tienata kuukausittain pisteinä, tallivuokraa ei varsinaisesti veroteta yksityisiltä. Voit lukea lisää pisteistä täältä.


Yksityishevosten omistajat