Vieraskirja

Vieraskirjaan voit jättää tervehdyksen, palautetta, oman virtuaalitallisi mainoksen tai kutsun kisoihin! Vieraskirjan lisäksi käytössämme on myös palautelomake ja foorumi, tallin omistajaan saa yhteyden myös Keskustan foorumilla käyttäjätunnuksella H02877 ja sähköpostitse: h08277sim@gmail.com.

Tiesitkö, että Merrin Talli löytyy myös Instagramista? Siirry seuraamaan menoa instassa ottamalla seurantaan @merrin_talli !

Kirjoita uusi viesti vieraskirjaan

 
 
 
 
 
 
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Sähköpostisoitettasi ei julkaista.
Pidätämme oikeuden muokata, poistaa tai jättää julkaisematta vieraskirjaviestejä.
54 viestiä.
Me&CuMe&Cu Kotisivut kirjoitti 7.10.2019 klo. 16:18:
Uusi virtuaalinen hevos klinikka Me&Cu !!

Melius & Curatio tutummin Me & Cu, on vastikään ovensa avannut hevosklinikka.
Me&Cu on kahden nuoren aikuisen ylläpitämä hevosten hoitoon tarkoitettu klinikka. Me&Cu tarjoaa hevosellesi tarkastukset, hoidot, lääkitykset ja mitä ikinä hevosesi tarvitseekaan terveytensä vuoksi. Me&Cu’n ajanvaraus on helppokäyttöinen ja yksinkertainen, jota ei ole nähty vielä muualla. Me&Cu takaa hyvän hoidon hevosellesi, ja jos haluat varmistua hevosesi pääsyn hoidettavaksi mahdollisimman pian, silloin Me&Cu’n asiakkaaksi ryhtyminen kannattaa. Meillä pääset myös hyvän hoidon lisäksi seuraamaan hoitosi etenemistä.

Onko siis tallisi vailla vakio klinikkaa, tai hevosesi kenties vailla perustarkastusta?
MeCu tarjoaa sinulle ja hevosellesi hoitoja tilanteeseen kuin tilanteeseen.
SislaSisla Kotisivut kirjoitti 31.5.2019 klo. 18:16:
Oletko miettinyt jotakin mukavaa ja paineetonta yhdessä tekemistä hevosesi kanssa ja haluat mahdollisesti kokeilla jotain uutta, josta varmasti on hyötyä myös arjessa?

Tule ja osallistu Sysälän Heppa-agilityyn 15.6.2019 ja koe jotakin hauskaa hevosesi kanssa!
JouniJouni Kotisivut kirjoitti 14.5.2019 klo. 18:19:
Heippa! Tulin ilmoittelemaan, että Kirkkojoen talli on muuttanut uuteen osoitteeseen (https://kirkkojoen.wixsite.com/talli/). Muistathan päivittää linkin 😃✌️
HauruatHauruat Kotisivut kirjoitti 13.5.2019 klo. 13:07:
Ieyama on koiraeläimillä pelattava fantasiavivahteinen roolipeli, jonka perimmäinen juoni on selviytyminen. Peli rakentuu pelaajien juonien avulla, vaikka Ylläpidolla onkin takataskussaan muutamia kortteja pelaajien päiden menoksi. Nyt Ieyamassa on mahdollisuus hypätä suoraan toiminnan ytimeen, kun talven aikana satanut lumi on alkanut sulaa. Aluetta halkovan joenpinta on jo kohonnut ja virta voimistunut, puuttomilla rinteillä tapahtuu paljon mutavyöryjä. Ympäristön väliaikainen muutos on vaikuttanut myös riistaan ja klaanit joutuvat ponnistelemaan ravinnon eteen entistäkin kovemmin! Myös yhden klaanin johtajatar etsii pelissä itselleen juonikkaita, mutta luotettavia kätyreitä, joten pelin juoneen on mahdollista päästä heti kiinni. Sinut tervetulleeksi toivottaa koko Ieyaman väki.
ElluEllu Kotisivut kirjoitti 23.3.2019 klo. 16:34:
Nyt on juhlan aika, sillä me täytämme pian 6 vuotta! Jippii!
Sen kunniaksi järjestämme pienimuotoiset synttärikilpailut, joiden lajina tänä vuonna on esteratsastus. Tämän kutsun myötä toivotamme Teidät erittäin tervetulleiksi ottamaan osaa syntymäpäiväämme ja osallistumaan kilpailuun, joka järjestetään 5.5.2019 Pihlajärven tilalla. Ilmoittautuminen viimeistään 27.4.2019 klo 12 mennessä.

Aurinkoista kevättä toivottaen,
Ellu ja Pihlajärven väki
pihlajarven.suntuubi.com, pihlajarven@hotmail.com
PonniePonnie Kotisivut kirjoitti 10.3.2019 klo. 19:33:
Hei! Tervetuloa Toukolan tallin avajaisiin. Avajaisviikonloppuna kisaillaan kouluratsastuksen ja näyttelyiden parissa. Mukana myös kotieläinnäyttely, pupujen lemmikkinäyttely sekä koirille agilityä. Tulkaa ihmeessä katsomaan, osallistumaan tai vaihtamaan ajatuksia Toukolasta. Pohjoisessa tavataan! :)
VionaViona kirjoitti 28.2.2019 klo. 11:37:
RK Susikallio täyttää 11 v. 10.3.2019!

Juhlistamme ratsastuskoulun 11-vuotista taivalta ja uusia toimitilojamme ratsastuskouluoppilaiden katrillin ja kaikille avoimien estekisojen voimin. Mahdollisuus osallistua myös unelmiesi valmennuspäivän arvontaan! Varaa siis sunnuntaisi Ersolan visiitille ja tule tutustumaan uusiin toimitiloihimme.

Tervetuloa osallistumaan synttärihulinoihin, vaikka koko talliporukan voimin. :)

Kutsu: http://susikallio.proboards.com/thread/1546/susikallio-11

>> Haaveiletko ratsastamisesta aktiivisella ratsastuskoululla?
Toimintamme uusissa toimitiloissa starttaa maaliskuun aikana! Varaa nyt oma paikkasi alkeiskurssilta: tarjolla niin vasta-alkajille soveltuva alkeiskurssi kuin jo aiemmin ratsastaneille ja esimerkiksi harrastuksen pariin palaaville erinomaisesti sopiva intensiivialkeiskurssi. Myös esteratsastuksesta kiinnostuneille oma alkeisestekurssinsa! Varaa paikkasi kevään alkeiskurssilta ja pääset mukaan ratsastuskoulun elämään.

Myös paljon vapaita hoitoponeja- ja hevosia. :)

Tervetuloa Susikalliolle!

t. Viona
HarmaahallaHarmaahalla Kotisivut kirjoitti 8.1.2019 klo. 13:39:
Jokainen varmaan muistaa vanhan kunnon Tallini.fin?

Aika vei mukanaan ja jätit sivuston jo taaksesi tai poistumisilmoituksen aikaan päätit jättää homman siihen. Tai kenties äkillisen katoamisen aikaan hankit muuta tekemistä itsellesi. Tallini.fi ei kuitenkaan ole kadonnut mihinkään: uusien omistajien virheen vuoksi sivusto vaihtoi osoitetta reilu vuosi sitten. Tallinin löytää nykyään .se -päätteisenä.

Sivusto on jatkanut toimintaansa melko hiljaisena koko tämän ajan. Grafiikkaa harrastetaan yhä, roolipelaus etenee omaan tahtiinsa, hevosia luodaan ja siitostoimintaa käytetään aktiivisesti. Vanha toiminta on paikallaan ja vähän kerrallaan omistajat yrittävät Tallinia ja sisarsivustoja herätellä henkiin. Niinpä me Tukipalvelussa ja Creweinä olemme päättäneet auttaa asiassa mainostamalla sivustoa resurssien puittessa.

Tehtävää on vaikka ja mitä, keskustelumahdollisuuksia on useita ja hevosteemaisuudestaan huolimatta ei oman käyttäjäsi tarvitse niihin painottua. Kennelit, kissalat ja kanilat ovat myös mahdollisuus - puhumatta pelkästä jutustelusta ja oleskelusta kaikkien erilaisten kilpailuiden keskellä.

Tervetuloa tutustumaan Talliniin! :)
- Harmaahalla, Tallini.se:n tukipalvelu

tallini.se/ - sivuston uusi osoite
discord.gg/mJJ9Xn4 - sivuston oma discord-ryhmä
TianaTiana Kotisivut kirjoitti 18.12.2018 klo. 23:13:
Tervetuloa Hopeakauriin Ratsutilan AVAJAISKISOIHIN Loppiaisena 6.1.2019! Luokkia löytyy niin koulu- kuin esteratsastajille, hyvät palkinnot! VIP 5.1.

Tervetuloa samalla tutustumaan uuteen talliimme! Meillä hoitajana voit kirjoittaa hoitokertomuksia, liittyä oman tallimme seuraan, suorittaa hauskoja Tehtäviä ja Merkkejä, kerätä itsellesi Kokemuspisteitä, valmentautua ja kouluttaa hoitohevosellesi Taitotähtiä ja lopulta menestyä Seuran Mestaruuskisoissa! Hopeakauriin Ratsutila on aktiivisen hoitajan paikka, josta ei ihan heti tekeminen lopu! :)

-Tiana-
SislaSisla kirjoitti 13.12.2018 klo. 20:20:
☆ Sysälä ja Päiväpirtti järjestävät yhteistyössä rennot Joulunäyttelyt 24.12.2018! Tarjolla on jouluista tunnelmaa ja mahtavia palkintoja luokissa ansioituneille. Näitä joulunäyttelyitä et voi jättää välistä!
VIP on 22.12.2018 ja kutsun linkin näet alapuolelta.
(http://paivanpirtti.suntuubi.com/?cat=28)

☆ Sysälässä järjestetään suuret kilpailut vuoden alkuun 11. tammikuuta 2019 Sysälän kentällä sekä maastoradalla ja lajeina ovat este- , koulu- ja maastoesteratsastus, joissa luokkia löytyy varmasti jokaiselle! Lisäksi Lumirallit hevosille ja poneille :D
(http://sysala.suntuubi.com/fi/toiminta/ekatkisat2019/)
Tiana DalgrenTiana Dalgren Kotisivut kirjoitti 11.12.2018 klo. 16:35:
Hei!

Tervetuloa tutustumaan aivan uuteen Hopeakauriin Ratsutilaan! Olemme vasta saaneet sivut toimintakuntoon ja nyt olemme valmiita ottamaan ensimmäisiä halukkaita hoitajia vastaan talliimme! Kehitystä tulee varmasti vielä. Ratsutilamme on kuitenkin jo VRL:n hyväksymä!

Tulkaa tutustumaan ja jättäkää "Risuja tai Ruusuja"! ;)

http://hopeakauriintila.suntuubi.com/?cat=1
DariusDarius kirjoitti 18.11.2018 klo. 15:11:
Hei,

Varmistelen vaan, että onko yksärihakemukseni tullut perille? Laitoin sen noin viikko sitten ja hevosena Midorian Radon.
Iitu CaranevaIitu Caraneva kirjoitti 13.11.2018 klo. 17:54:
Hei! Kirjoitin sen uudelleen, toivottavasti on tullut perille <3!
Iitu CaranevaIitu Caraneva kirjoitti 11.11.2018 klo. 08:52:
Hei! Laittelin hoitaja hakemusta jo pariin otteeseen. Onko tullut perille saakka?
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Valitettavasti hakemus ei ole tainnut tulla perille saakka, kokeilisitko vielä kerran? Jos et saa vastausta muutaman päivän sisällä niin voit laittaa myös sähköpostia suoraa osoitteeseen h02877sim@gmail.com ja kertoa hoitohevostoiveesi :)

- Heidi
CarrowfanCarrowfan kirjoitti 7.11.2018 klo. 23:59:
Kuinka vaikeata hevosista täysin tietämättömän on päästä mukaan?
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Mukaan pääsee kun on utelias ja kiinnostunut oppimaan lisää hevosista! Virtuaalihevosten kautta on hauska oppia uutta näistä nelijalkaisista, hoitajahahmon ei tarvitse olla osaava vaan voit luoda hahmostasikin vasta-alkajan, joka vasta tutustuu hevosiin. Hoitohevoseksi kannattaa toki valita jokin rauhallisempi tapaus.

- Heidi
AnniAnni Kotisivut kirjoitti 26.10.2018 klo. 15:57:
Moikka!
Olit kysellyt jo aika kauan sitten meidän vieraskirjassamme linkinvaihtoa, onnistuu!
Pahoittelut tästä myöhäisestä vastauksesta, Kivikylä on ollut vähän hiljaiselolla😬
SusikallioSusikallio Kotisivut kirjoitti 24.10.2018 klo. 13:03:
Syksyinen hirnahdus Susikalliosta!

Syksy alkaa olla lopuillaan ja niin myös Susikallio on totta totisesti jännän äärellä! Kun syyslukukausi on aivan nurkan takana, ensimmäiset tuntivaraukset on jo tehty ja loppuja vielä odotellaan. Ehdit siis vielä vallanmainisoti mukaan vauhdikkaaseen ja persoonalliseen tiimiin!

Ratsastuskoulun käytävillä parveilevat hoitajat pitävät paitsi hevosista ja asiakkaista huolta, ovat he myös tallin sydän. Tallilla tutustutaan, solmitaan ystävyyssuhteita, ihastutaan ja vihastutaan - ja hevoset kuuntelevat kaiken. Haluatko osaksi hoitajapoppoota? Täytä hakemus ja vilkaise hoitajalistalta millä hevosilla on jo hoitaja. Hevosenhoitokurssilta ammentaa ideoita ja inspiraatiota tiedon lisäksi pitkälle hoitajan uralle. Tallissamme on monta erilaista hevospersoonaa, josta varmasti löytyy jokaiselle omanlaisensa kaveri jonka kanssa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Hoitaminen meillä on ennenkaikkea rentoa ja hauskaa!

Mitä mainostamiseen tulee pääset kuitenkin varmasti parhaiten selville meistä tutkimalla sivuja ja tutustumalla itse tallin monipuoliseen tarjontaan ja siihen, miten halaut itse harrastaa tätä mielenkiintoista ideaa.


Jos kiinnostuksesi heräsi liittyä Susikallion lämminhenkiseen porukkaan löydät alta pikalinkkejä tallin sivuille:
- http://lumossa.net/susikallio/
- http://susikallio.proboards.com/
- http://lumossa.net/susikallio/hoitaminen.html
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Kiitos mainoksesta :)

- Heidi
Milli PeltolaMilli Peltola kirjoitti 23.10.2018 klo. 21:40:
Moikka!
Laittelin tänään tallipaikka hakemuksen ja kyselisinkin että onko se tullut perille. ;)
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Moikka Milli, hakemus ei valitettavasti ole tullut perille saakka :/ Voisitko laittaa sen uudestaan?

- Heidi
Julianna HaapalaJulianna Haapala kirjoitti 21.10.2018 klo. 20:58:
Hei! On ollut mahtavaa huomata kuinka innokkaita tallilaisia täällä on , kysyin onko tallipäiväksi seuraa ja sain jo vastauksen❤. Joten annan isot kehut tallillesi. Lisäksi haluan kiittää sinua kaikesta avusta mitä olet antanut minulle foorumin ongelmiin liittyen. Mainitsen vielä että täällä vallitsee postiivinen tunnelma
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Ihanaa kuulla, meidän tallilla on kyllä tosi kiva porukka :)!

- Heidi
BellaBella Kotisivut kirjoitti 17.10.2018 klo. 00:17:
Tervetuloa mukaan Soligtin Halloween ratsastukselle 31.10.2018!
Osallistuminen on jollakin tallimme hevosista ja sen saat valita aivan itse. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan valmennus! Tule siis ihmeessä mukaan.
Kutsu: http://soligt.forumotion.eu/t6-halloween-ratsastus-31-10-2018
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Kiitos kutsusta :)

- Heidi