Vieraskirja

Vieraskirjaan voit jättää tervehdyksen, palautetta, oman virtuaalitallisi mainoksen tai kutsun kisoihin! Vieraskirjan lisäksi käytössämme on myös palautelomake ja foorumi, tallin omistajaan saa yhteyden myös Keskustan foorumilla käyttäjätunnuksella H02877 ja sähköpostitse: h08277sim@gmail.com.

Tiesitkö, että Merrin Talli löytyy myös Instagramista? Siirry seuraamaan menoa instassa ottamalla seurantaan @merrin_talli !

Kirjoita uusi viesti vieraskirjaan

 
 
 
 
 
 
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
Sähköpostisoitettasi ei julkaista.
Pidätämme oikeuden muokata, poistaa tai jättää julkaisematta vieraskirjaviestejä.
54 viestiä.
Me&CuMe&Cu Kotisivut kirjoitti 7.10.2019 klo. 16:18:
Uusi virtuaalinen hevos klinikka Me&Cu !!

Melius & Curatio tutummin Me & Cu, on vastikään ovensa avannut hevosklinikka.
Me&Cu on kahden nuoren aikuisen ylläpitämä hevosten hoitoon tarkoitettu klinikka. Me&Cu tarjoaa hevosellesi tarkastukset, hoidot, lääkitykset ja mitä ikinä hevosesi tarvitseekaan terveytensä vuoksi. Me&Cu’n ajanvaraus on helppokäyttöinen ja yksinkertainen, jota ei ole nähty vielä muualla. Me&Cu takaa hyvän hoidon hevosellesi, ja jos haluat varmistua hevosesi pääsyn hoidettavaksi mahdollisimman pian, silloin Me&Cu’n asiakkaaksi ryhtyminen kannattaa. Meillä pääset myös hyvän hoidon lisäksi seuraamaan hoitosi etenemistä.

Onko siis tallisi vailla vakio klinikkaa, tai hevosesi kenties vailla perustarkastusta?
MeCu tarjoaa sinulle ja hevosellesi hoitoja tilanteeseen kuin tilanteeseen.
SislaSisla Kotisivut kirjoitti 31.5.2019 klo. 18:16:
Oletko miettinyt jotakin mukavaa ja paineetonta yhdessä tekemistä hevosesi kanssa ja haluat mahdollisesti kokeilla jotain uutta, josta varmasti on hyötyä myös arjessa?

Tule ja osallistu Sysälän Heppa-agilityyn 15.6.2019 ja koe jotakin hauskaa hevosesi kanssa!
JouniJouni Kotisivut kirjoitti 14.5.2019 klo. 18:19:
Heippa! Tulin ilmoittelemaan, että Kirkkojoen talli on muuttanut uuteen osoitteeseen (https://kirkkojoen.wixsite.com/talli/). Muistathan päivittää linkin 😃✌️
HauruatHauruat Kotisivut kirjoitti 13.5.2019 klo. 13:07:
Ieyama on koiraeläimillä pelattava fantasiavivahteinen roolipeli, jonka perimmäinen juoni on selviytyminen. Peli rakentuu pelaajien juonien avulla, vaikka Ylläpidolla onkin takataskussaan muutamia kortteja pelaajien päiden menoksi. Nyt Ieyamassa on mahdollisuus hypätä suoraan toiminnan ytimeen, kun talven aikana satanut lumi on alkanut sulaa. Aluetta halkovan joenpinta on jo kohonnut ja virta voimistunut, puuttomilla rinteillä tapahtuu paljon mutavyöryjä. Ympäristön väliaikainen muutos on vaikuttanut myös riistaan ja klaanit joutuvat ponnistelemaan ravinnon eteen entistäkin kovemmin! Myös yhden klaanin johtajatar etsii pelissä itselleen juonikkaita, mutta luotettavia kätyreitä, joten pelin juoneen on mahdollista päästä heti kiinni. Sinut tervetulleeksi toivottaa koko Ieyaman väki.
ElluEllu Kotisivut kirjoitti 23.3.2019 klo. 16:34:
Nyt on juhlan aika, sillä me täytämme pian 6 vuotta! Jippii!
Sen kunniaksi järjestämme pienimuotoiset synttärikilpailut, joiden lajina tänä vuonna on esteratsastus. Tämän kutsun myötä toivotamme Teidät erittäin tervetulleiksi ottamaan osaa syntymäpäiväämme ja osallistumaan kilpailuun, joka järjestetään 5.5.2019 Pihlajärven tilalla. Ilmoittautuminen viimeistään 27.4.2019 klo 12 mennessä.

Aurinkoista kevättä toivottaen,
Ellu ja Pihlajärven väki
pihlajarven.suntuubi.com, pihlajarven@hotmail.com
PonniePonnie Kotisivut kirjoitti 10.3.2019 klo. 19:33:
Hei! Tervetuloa Toukolan tallin avajaisiin. Avajaisviikonloppuna kisaillaan kouluratsastuksen ja näyttelyiden parissa. Mukana myös kotieläinnäyttely, pupujen lemmikkinäyttely sekä koirille agilityä. Tulkaa ihmeessä katsomaan, osallistumaan tai vaihtamaan ajatuksia Toukolasta. Pohjoisessa tavataan! :)
VionaViona kirjoitti 28.2.2019 klo. 11:37:
RK Susikallio täyttää 11 v. 10.3.2019!

Juhlistamme ratsastuskoulun 11-vuotista taivalta ja uusia toimitilojamme ratsastuskouluoppilaiden katrillin ja kaikille avoimien estekisojen voimin. Mahdollisuus osallistua myös unelmiesi valmennuspäivän arvontaan! Varaa siis sunnuntaisi Ersolan visiitille ja tule tutustumaan uusiin toimitiloihimme.

Tervetuloa osallistumaan synttärihulinoihin, vaikka koko talliporukan voimin. :)

Kutsu: http://susikallio.proboards.com/thread/1546/susikallio-11

>> Haaveiletko ratsastamisesta aktiivisella ratsastuskoululla?
Toimintamme uusissa toimitiloissa starttaa maaliskuun aikana! Varaa nyt oma paikkasi alkeiskurssilta: tarjolla niin vasta-alkajille soveltuva alkeiskurssi kuin jo aiemmin ratsastaneille ja esimerkiksi harrastuksen pariin palaaville erinomaisesti sopiva intensiivialkeiskurssi. Myös esteratsastuksesta kiinnostuneille oma alkeisestekurssinsa! Varaa paikkasi kevään alkeiskurssilta ja pääset mukaan ratsastuskoulun elämään.

Myös paljon vapaita hoitoponeja- ja hevosia. :)

Tervetuloa Susikalliolle!

t. Viona
HarmaahallaHarmaahalla Kotisivut kirjoitti 8.1.2019 klo. 13:39:
Jokainen varmaan muistaa vanhan kunnon Tallini.fin?

Aika vei mukanaan ja jätit sivuston jo taaksesi tai poistumisilmoituksen aikaan päätit jättää homman siihen. Tai kenties äkillisen katoamisen aikaan hankit muuta tekemistä itsellesi. Tallini.fi ei kuitenkaan ole kadonnut mihinkään: uusien omistajien virheen vuoksi sivusto vaihtoi osoitetta reilu vuosi sitten. Tallinin löytää nykyään .se -päätteisenä.

Sivusto on jatkanut toimintaansa melko hiljaisena koko tämän ajan. Grafiikkaa harrastetaan yhä, roolipelaus etenee omaan tahtiinsa, hevosia luodaan ja siitostoimintaa käytetään aktiivisesti. Vanha toiminta on paikallaan ja vähän kerrallaan omistajat yrittävät Tallinia ja sisarsivustoja herätellä henkiin. Niinpä me Tukipalvelussa ja Creweinä olemme päättäneet auttaa asiassa mainostamalla sivustoa resurssien puittessa.

Tehtävää on vaikka ja mitä, keskustelumahdollisuuksia on useita ja hevosteemaisuudestaan huolimatta ei oman käyttäjäsi tarvitse niihin painottua. Kennelit, kissalat ja kanilat ovat myös mahdollisuus - puhumatta pelkästä jutustelusta ja oleskelusta kaikkien erilaisten kilpailuiden keskellä.

Tervetuloa tutustumaan Talliniin! :)
- Harmaahalla, Tallini.se:n tukipalvelu

tallini.se/ - sivuston uusi osoite
discord.gg/mJJ9Xn4 - sivuston oma discord-ryhmä
TianaTiana Kotisivut kirjoitti 18.12.2018 klo. 23:13:
Tervetuloa Hopeakauriin Ratsutilan AVAJAISKISOIHIN Loppiaisena 6.1.2019! Luokkia löytyy niin koulu- kuin esteratsastajille, hyvät palkinnot! VIP 5.1.

Tervetuloa samalla tutustumaan uuteen talliimme! Meillä hoitajana voit kirjoittaa hoitokertomuksia, liittyä oman tallimme seuraan, suorittaa hauskoja Tehtäviä ja Merkkejä, kerätä itsellesi Kokemuspisteitä, valmentautua ja kouluttaa hoitohevosellesi Taitotähtiä ja lopulta menestyä Seuran Mestaruuskisoissa! Hopeakauriin Ratsutila on aktiivisen hoitajan paikka, josta ei ihan heti tekeminen lopu! :)

-Tiana-
SislaSisla kirjoitti 13.12.2018 klo. 20:20:
☆ Sysälä ja Päiväpirtti järjestävät yhteistyössä rennot Joulunäyttelyt 24.12.2018! Tarjolla on jouluista tunnelmaa ja mahtavia palkintoja luokissa ansioituneille. Näitä joulunäyttelyitä et voi jättää välistä!
VIP on 22.12.2018 ja kutsun linkin näet alapuolelta.
(http://paivanpirtti.suntuubi.com/?cat=28)

☆ Sysälässä järjestetään suuret kilpailut vuoden alkuun 11. tammikuuta 2019 Sysälän kentällä sekä maastoradalla ja lajeina ovat este- , koulu- ja maastoesteratsastus, joissa luokkia löytyy varmasti jokaiselle! Lisäksi Lumirallit hevosille ja poneille :D
(http://sysala.suntuubi.com/fi/toiminta/ekatkisat2019/)
Tiana DalgrenTiana Dalgren Kotisivut kirjoitti 11.12.2018 klo. 16:35:
Hei!

Tervetuloa tutustumaan aivan uuteen Hopeakauriin Ratsutilaan! Olemme vasta saaneet sivut toimintakuntoon ja nyt olemme valmiita ottamaan ensimmäisiä halukkaita hoitajia vastaan talliimme! Kehitystä tulee varmasti vielä. Ratsutilamme on kuitenkin jo VRL:n hyväksymä!

Tulkaa tutustumaan ja jättäkää "Risuja tai Ruusuja"! ;)

http://hopeakauriintila.suntuubi.com/?cat=1
DariusDarius kirjoitti 18.11.2018 klo. 15:11:
Hei,

Varmistelen vaan, että onko yksärihakemukseni tullut perille? Laitoin sen noin viikko sitten ja hevosena Midorian Radon.
Iitu CaranevaIitu Caraneva kirjoitti 13.11.2018 klo. 17:54:
Hei! Kirjoitin sen uudelleen, toivottavasti on tullut perille <3!
Iitu CaranevaIitu Caraneva kirjoitti 11.11.2018 klo. 08:52:
Hei! Laittelin hoitaja hakemusta jo pariin otteeseen. Onko tullut perille saakka?
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Valitettavasti hakemus ei ole tainnut tulla perille saakka, kokeilisitko vielä kerran? Jos et saa vastausta muutaman päivän sisällä niin voit laittaa myös sähköpostia suoraa osoitteeseen h02877sim@gmail.com ja kertoa hoitohevostoiveesi :)

- Heidi
CarrowfanCarrowfan kirjoitti 7.11.2018 klo. 23:59:
Kuinka vaikeata hevosista täysin tietämättömän on päästä mukaan?
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Mukaan pääsee kun on utelias ja kiinnostunut oppimaan lisää hevosista! Virtuaalihevosten kautta on hauska oppia uutta näistä nelijalkaisista, hoitajahahmon ei tarvitse olla osaava vaan voit luoda hahmostasikin vasta-alkajan, joka vasta tutustuu hevosiin. Hoitohevoseksi kannattaa toki valita jokin rauhallisempi tapaus.

- Heidi
AnniAnni Kotisivut kirjoitti 26.10.2018 klo. 15:57:
Moikka!
Olit kysellyt jo aika kauan sitten meidän vieraskirjassamme linkinvaihtoa, onnistuu!
Pahoittelut tästä myöhäisestä vastauksesta, Kivikylä on ollut vähän hiljaiselolla😬
SusikallioSusikallio Kotisivut kirjoitti 24.10.2018 klo. 13:03:
Syksyinen hirnahdus Susikalliosta!

Syksy alkaa olla lopuillaan ja niin myös Susikallio on totta totisesti jännän äärellä! Kun syyslukukausi on aivan nurkan takana, ensimmäiset tuntivaraukset on jo tehty ja loppuja vielä odotellaan. Ehdit siis vielä vallanmainisoti mukaan vauhdikkaaseen ja persoonalliseen tiimiin!

Ratsastuskoulun käytävillä parveilevat hoitajat pitävät paitsi hevosista ja asiakkaista huolta, ovat he myös tallin sydän. Tallilla tutustutaan, solmitaan ystävyyssuhteita, ihastutaan ja vihastutaan - ja hevoset kuuntelevat kaiken. Haluatko osaksi hoitajapoppoota? Täytä hakemus ja vilkaise hoitajalistalta millä hevosilla on jo hoitaja. Hevosenhoitokurssilta ammentaa ideoita ja inspiraatiota tiedon lisäksi pitkälle hoitajan uralle. Tallissamme on monta erilaista hevospersoonaa, josta varmasti löytyy jokaiselle omanlaisensa kaveri jonka kanssa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Hoitaminen meillä on ennenkaikkea rentoa ja hauskaa!

Mitä mainostamiseen tulee pääset kuitenkin varmasti parhaiten selville meistä tutkimalla sivuja ja tutustumalla itse tallin monipuoliseen tarjontaan ja siihen, miten halaut itse harrastaa tätä mielenkiintoista ideaa.


Jos kiinnostuksesi heräsi liittyä Susikallion lämminhenkiseen porukkaan löydät alta pikalinkkejä tallin sivuille:
- http://lumossa.net/susikallio/
- http://susikallio.proboards.com/
- http://lumossa.net/susikallio/hoitaminen.html
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Kiitos mainoksesta :)

- Heidi
Milli PeltolaMilli Peltola kirjoitti 23.10.2018 klo. 21:40:
Moikka!
Laittelin tänään tallipaikka hakemuksen ja kyselisinkin että onko se tullut perille. ;)
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Moikka Milli, hakemus ei valitettavasti ole tullut perille saakka :/ Voisitko laittaa sen uudestaan?

- Heidi
Julianna HaapalaJulianna Haapala kirjoitti 21.10.2018 klo. 20:58:
Hei! On ollut mahtavaa huomata kuinka innokkaita tallilaisia täällä on , kysyin onko tallipäiväksi seuraa ja sain jo vastauksen❤. Joten annan isot kehut tallillesi. Lisäksi haluan kiittää sinua kaikesta avusta mitä olet antanut minulle foorumin ongelmiin liittyen. Mainitsen vielä että täällä vallitsee postiivinen tunnelma
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Ihanaa kuulla, meidän tallilla on kyllä tosi kiva porukka :)!

- Heidi
BellaBella Kotisivut kirjoitti 17.10.2018 klo. 00:17:
Tervetuloa mukaan Soligtin Halloween ratsastukselle 31.10.2018!
Osallistuminen on jollakin tallimme hevosista ja sen saat valita aivan itse. Lisäksi osallistujien kesken arvotaan valmennus! Tule siis ihmeessä mukaan.
Kutsu: http://soligt.forumotion.eu/t6-halloween-ratsastus-31-10-2018
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Kiitos kutsusta :)

- Heidi
EmmyEmmy Kotisivut kirjoitti 24.9.2018 klo. 15:05:
Ei vitsi! Onpa ihana pirteä ja veikeä talli! Ihania kuvia ja tosi upea ja raikas ulkoasu <3
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Voi kiitos kovasti :)!

- Heidi
RitaRita Kotisivut kirjoitti 22.9.2018 klo. 18:53:
Tarumaassa tapahtuu jälleen ;)
Tervetuloa osallistumaan ensikuun villeihin kisoihimme! Tarumaa Autumn Partyyn!
kisakutsu --> http://tarumaa.suntuubi.com/?cat=69
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Kiitos kutsusta :)!

- Heidi
OO kirjoitti 19.9.2018 klo. 08:41:
Mahtavatkohan avajaisestekilpailuiden tulokset tulla vai onko tapahtuma peruttu?
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Tulokset ovat tulossa, vaikkakin myöhässä - pahoittelut!

- Heidi
GloweGlowe Kotisivut kirjoitti 9.9.2018 klo. 18:47:
ja en ole varma miten tuo osoite näkyy, joten laitan sen vielä erikseen viestiin.
vallattu.suntuubi.com
GloweGlowe Kotisivut kirjoitti 9.9.2018 klo. 18:47:
Heips!

Miltä kuulostaisi linkinvaihto roolipelin kanssa?

Vastaisitteko meillepäin, kiitos. (:
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Moikka, otamme valitettavasti vain virtuaalitalleja linkinvaihtoon tällä hetkellä :/

- Heidi
Kilpailukeskus ProvandoKilpailukeskus Provando Kotisivut kirjoitti 9.9.2018 klo. 00:38:
Tervetuloa vastavalmistuneen Kilpailukeskus Provandon avajais kisoihin.
Kisoissa kisataan este- ja kouluratsastuksessa, joissa on luokkia kaikentasoisille ratsukoille.Kisoissa on myös näyttelyt kaikille roduille ja sukupuolille. Kisat ovat villit ja este ja koulu luokkien tulokset arvotaan arvontakoneella. Näyttelyiden luokat tuomaroidaan. Luokkia löytyy yhteensä 14, joten jokaiselle varmasti löytyy sieltä mieleinen.
Kisat tulevat olemaan vauhdikkaat ja siellä pidetään paljon hauskaa kisaamisen lomassa. Kisapaikalla Kilpailukeskus Provandon pihassa on myös pieni kisakahvio.
Tulkaa kisaamaan avoimin mielin uuteen ympäristöön uudessa Kilpailukeskus Provandossa!

Terveisin Kilpailukeskus Provandon väki <3
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Kiitos kutsusta :)!

- Heidi
WJWJ Kotisivut kirjoitti 4.9.2018 klo. 20:17:
Hei, ja tervetuloa osallistumaan Knockoutin villeihin esteratsastuskilpailuihin 30.09.2018. Luokkia on tasolta 60 - 120 cm, ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.09.2018.

Suora linkki kutsuun: tinyurl.com/e300918
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Kiitos kutsusta :)!

- Heidi
PelkotuoksuPelkotuoksu Kotisivut kirjoitti 4.9.2018 klo. 20:04:
Hei, miten olisi linkinvaihto chat-roolipeli Hopeaklaanin kanssa? Vastaus mieluiten meidän viekkuumme.

T: Pelkotuoksu ja muu ylläpito
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Moikka, otamme valitettavasti vain virtuaalitalleja linkinvaihtoon tällä hetkellä :/

- Heidi
AmandaAmanda Kotisivut kirjoitti 27.8.2018 klo. 20:47:
Hei!

Tarumaan Talli etsii vielä paljon hoitajia! Tervetuloa tutustumaan lämminhenkiseen talliimme ja mukavaan porukkaamme :) Erilaisia hevosia ja poneja vielä vailla hoitajaansa.

Myös pari yksityishevosta mahtuu talliin!
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Kiitos, tulen varmasti käymään :)!

- Heidi
-Mintzu--Mintzu- Kotisivut kirjoitti 24.8.2018 klo. 17:44:
Heipparallaa ja tervetuloa tutustumaan Vatjan Talliin!
Tarinatallimme etsii hoitajia ja yksityishevosia hiljattain avattuun talliimme! Herätetään tämä virtuaalisessa Savon sydämmessä sijaitseva maalaistalli yhdessä henkiin! :)
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Kiitos, täytyykin tulla vierailulle!

- Heidi
JouniJouni Kotisivut kirjoitti 22.8.2018 klo. 14:32:
Hoi! Olit käyny meillä kysymässä linkinvaihtoa ja tottakai se sopii! Mä laittelin jo Merrin tallin omaan linkkikokoelmaani heh. Nää sun sivut on ihan superhienot btw 😎👌! Ja tää on aina nice et löytyy vieraskirja jonne kirjottaa. Ettei oo pelkkä foorumin topicci tai random chattiloota vaan 😄!
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Ihanaa, lisään teidätkin listalle pikimmiten!

- Heidi
Kiinnostunut?Kiinnostunut? kirjoitti 12.8.2018 klo. 11:41:
Moikka! Teillä on ihanat kotisivut! Millä sivustolla teit tän (esim. suntuubi, weebly yms)?
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Kiitos! Sivut on tehty Wordpress alustan päälle omaan sivutilaan ja omalle domainille, suurin osa on itse koodattu :)

- Heidi
TiituTiitu Kotisivut kirjoitti 8.8.2018 klo. 20:27:
Hei!

Kävisikö linkinvaihto Xician kanssa?
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Moikka, otamme valitettavasti vain virtuaalitalleja linkinvaihtoon tällä hetkellä :/

- Heidi
AvraAvra Kotisivut kirjoitti 4.8.2018 klo. 16:56:
Heipparallaa taas!

Pohjis on nyt läpikäynyt remontin, joka on suurimmalta osin valmis! Juhlistaaksemme sekä remontin valmistumista että kesän loppua (ja ihanan syksyn alkua) Pohjiksessa järjestetään nyt villit Kesänpäättäjäiset 01.09.2018!

Luvassa on kaksi poniluokkaa (ponin säkä max. 148cm) sekä neljä kaikille avointa luokkaa! Lisäksi löytyy buffet niin kilpailijoille kuin katsojillekin sekä talutusratsastus perheen pienimmille.

Tervetuloa katsomaan uudistunutta Pohjoistuulen tilaa ja osallistumaan myös kilpailun yhteydessä järjestettävään arvontaan! Lisätietoa yllä olevasta osoitteesta :)

Hyvää loppukesää toivotellen,
Avra ♥
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Kiitos kutsusta :)!

- Heidi
YlvaYlva kirjoitti 31.7.2018 klo. 23:03:
Oli nii kiva paikka et jätin yksärihakemuksen ^-^
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Oi kiva, käyn vastailemassa siihen pikapikaa!

- Heidi
EdmeeEdmee Kotisivut kirjoitti 31.7.2018 klo. 14:39:
Delsissä paljon hevosia etsii edelleen omaa kotiaan vanhan toiminnan päätyttyä. Käy kurkkaamassa myytävät, ehkä löydät mieluisen hevosen tallillesi!
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Kiitos ilmoituksesta, käyn tsekkaamassa!

- Heidi
YadaYada Kotisivut kirjoitti 30.7.2018 klo. 22:03:
Heih!
Kyselisin vielä semmoista, että kävisikö linkinvaihto Sinisimpukan kanssa? :)
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Tottakai käy :)!

- Heidi
July VRL-13498July VRL-13498 Kotisivut kirjoitti 30.7.2018 klo. 16:22:
Tuuteliluun talli on Paint hevosia kasvattaja siittola ja kilpatalli. Aloittelemme toimintaamme pitkän tauon jälkeen ja etsinnässsä on niin yhteistyötalleja, linkinvaihtoja, klinikka sekä tammamme Black Coldness eli Kina etsii oria itselleen. Orin tulisi olla puhdas Paint ja VRL:ään rekisteröity. Mahdollisesti voin myös kyseisen orin ostaa jos se on vaikkapa myynnissä :) Tarkoitus ei siis ole ostaa oria, mutta jos olette myymässä Paint oria voin sellaisen ostaa. Tällöin ei tarvitse olla rekisteröity. Myynnissä tällä hetkellä suomenhevonen seka knabstrup. vielä ei löydy kilpatuloksia, mutta niitä haetaan jatkuvasti. Käy ihmeessä kurkkaamassa tallin sivuja!

http://tuteliluuntalli.suntuubi.com/?cat=1
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Kiitos kutsusta :)!
- Heidi
RitaRita Kotisivut kirjoitti 29.7.2018 klo. 21:44:
Tervetuloa Tarumaan Avoimien Ovien-päivään!
Järjestämme 24.8.2018 Avoimien Ovien-tapahtuman, jossa este-, koulu- ja maastoesteluokkien lisäksi laukkakisa, match show ja poni agilitya jne!

Tervetuloa tutustumaan ja osallistumaan! :)
Kisakutsu täällä: http://tarumaa.suntuubi.com/?cat=63&lang=fi
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Kiitos kutsusta :)!
- Heidi
AvraAvra Kotisivut kirjoitti 29.7.2018 klo. 00:41:
Heippa!

Meillä on Pohjis nyt remontissa, ja huomasin linkinvaihtolinkkejä tarkastaessani että Carmine on muuttunut Merrin talliksi.

Halusin vain kysyä, että vieläkö tahdot jatkaa linkinvaihdossa Pohjoistuulen kanssa? Minulle se kävisi erittäin hyvin :)
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Tottakai linkinvaihto sopii vielä Pohjantuulen kanssa :)!
- Heidi
BellaBella Kotisivut kirjoitti 29.7.2018 klo. 00:28:
Tervetuloa kokeilemaan roolipelaustunteja, joita järjestetään nyt Soligtissa!

Ensimmäinen tunti on jo luotu foorumille (http://soligt.forumotion.eu/t5-torstain-2-8-2018-yleistunti), josta löytää lisätietoa. Jos olet halunnut päästä roolipelaamaan, nyt siihen on hyvä tilaisuus ratsastustunnin muodossa. Mukaan voi tulla vaikkei olisi ikinä roolipelannut tai omistaisi omaa hevosta, koska tallin hevosillakin saa osallistua!
Tule mukaan kokeilemaan, se on helppoa ja jos on kysyttävää/ehdotuksia, ne vastaanotetaan ja kuunnellaan :)

- Bella
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Kiitos mainoksesta :)!
- Heidi
HuusariHuusari Kotisivut kirjoitti 27.7.2018 klo. 21:37:
Heissan! :)

Me Hamilton Bravonin porukka toivotamme teidät lämpimästi tulleeksi meidän loppuvuoden 2017 kisoihimme. Meillä on loppuvuodelle 5 eri kisat (jokaisessa koulu-, este- ja kenttäratsastuskisat.) Oheisessa linkissä kutsut jokaiseen kisaan.
https://kisakeskushevosjarvi.weebly.com/kilpailut.html
Lämpimästi tervetuloa!
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Kiitos mainoksesta :)!
- Heidi
TamurTamur Kotisivut kirjoitti 27.7.2018 klo. 20:37:
Oih, näistä sivuista on tullut mageet! Itse pitäisi se opettajan esittely väsäillä vielä :D
Olen siis Instagramin puolella @pientalli.lakkapuro ja nettinimenä on yleensä tuo Tamur toiminut, niin tiedät kuka viestin takana on :'D

Mutta joo ei tässä muuta, sivuista on tulossa upeat! <3
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Hihii, kiva kun kävit. Ja ei ressiä sen esittelyn kanssa, lähettele sitten kun kerkeet!
- Heidi
ChaiChai Kotisivut kirjoitti 27.7.2018 klo. 17:06:
Heippa! Kyselitte linkinvaihtoa, mutta valitettavasti emme ota linkinvaihtolaisia Ketunkorpeen. Teillä on kyllä hieno talli!

Psst! Tahtoisin tietää, mitä juuri Sinä toivoisit virtuaalitallilta! Olen perustamassa omaa ratsastuskoulua, ja tahtoisin kuulla erilaisia ideoita, toiveita ja mielipiteitä virtuaalitallien toimintamuodoista ja ominaisuuksista.

Vastaa kyselyyni alla olevasta linkistä!
tinyurl.com/ydbe2dyt
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Okei, kiitos vastauksesta ja kiitos mainoksesta :)!
- Heidi
RiriRiri Kotisivut kirjoitti 27.7.2018 klo. 13:37:
Heippa! Kävit kyselemässä yhteistyötä Lehtovaaran Ratsutilan kanssa - meille sopii erittäin hyvin :) Tallilla on kerrassaan ihanat sivut!
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Ihanaa, että yhteistyö käy <3! Lisään teidän heti listalle.
- Heidi
HepofaniHepofani kirjoitti 26.7.2018 klo. 10:26:
Tosi hienot sivut! Ponit ja hevoset on tosi sulosia.😍
Piirtääkö yksityisten hevosten omistajat itse hevosensa esittelykuvat?
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Oi kiitos <3! Joo yksityisten omistajat vastaa itse hevostensa kuvista. Tallilaisten on mahdollista ansaita tallin omistajan piirtämiä piirroksia olemalla ahkera tallilla.
- Heidi
DeeDee Kotisivut kirjoitti 24.7.2018 klo. 20:22:
Moikka! Kyselit linkinvaihtoa Breezedalen vieraskirjassa, se käy oikein hyvin! <3 Ihana talli sulla täällä, hevosten kuvat on todella sympaattisia ja sivut on hyvin ja selkeästi järjestelty :)
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Ihanaa, lisää teidät heti listalle <3!
- Heidi
RitaRita Kotisivut kirjoitti 24.7.2018 klo. 18:11:
Moi!
Kiinnostaisiko linkinvaihto?
Lisäksi:
Tervetuloa tutustumaan Tarumaan Talliin, meillä on vielä hevosia ilman hoitajia! Tallimme on aktiivinen ja hoitajien ryhmähenki mahtava!

Tarumaassa myös avajaiskisat tänä viikonloppuna ;)

tarumaa.suntuubi.com

Toinen tallini on yksityistalli Vienna Equestrian Center, jonne otamme innoissamme yksityishevosia omistajineen! :)

Viennassa myös avajaiskilpailut tulossa elokuussa! ;)

viennastables.suntuubi.com

Tervetuloa tutustumaan!!! :)
Rita<3
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Tottakai kiinnostaa! Lisään teidän heti listalle. Kiitos myös mainoksesta :)
- Heidi
LumikattiLumikatti Kotisivut kirjoitti 24.7.2018 klo. 17:47:
Tervehdys, kävit Vindin vieraskirjassa kysymässä linkinvaihtoa. Se sopii vallan mainiosti. Todella ihanan oloinen talli sinulla :) Olen piirroskeskustelussa ihaillut noita sun sarjakuvamaisia poneja ja oon aivan rakastunut niihin!
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Jee ihanaa, lisään teidät heti listalle <3
- Heidi
Nina S.Nina S. Kotisivut kirjoitti 24.7.2018 klo. 11:39:
Moikka! Kävit kyselemässä linkinvaihtoa Nokikujalla, se sopii oikein hyvin! Teilläkin on täällä aivan upea talli, olen ehtinyt tallinne sivuja jo tutkaillakin pari päivää sitten. :D

- Nina
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Hei vähänkö kiva, lisään teidät listalle heti :)!
- Heidi
AnnaAnna kirjoitti 23.7.2018 klo. 13:54:
Onpa herttaiset ja lämpimän oloiset sivut! Kyllä on pakko käydä välillä seurailemassa tulevaisuudessa, että mitä tänne kuuluu! Onnea matkaan Merrin tallille! <3
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Ihana kuulla, tervetuloa käymään uudelleenkin :)!
- Heidi
IhminenIhminen kirjoitti 23.7.2018 klo. 13:33:
Upeet sivut!
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Oi kiitos <3!
- Heidi
SuveSuve kirjoitti 23.7.2018 klo. 11:05:
Wau ! Ihanat sivut, sain niin paljon motivaatiota jatkaa nyt heti noiden omien sivujen tekoa että taitaa tulla valmiiksi 😄 Mut vielä kerran et WAU ✨
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Hih, kitos kovasti <3 En malta odottaa teidän sivuja!
- Heidi
JuliannaJulianna kirjoitti 22.7.2018 klo. 15:35:
Kivat nettisivut vielä kun löytyisi yksityishevosten päiväkirja
Ylläpidon vastaus: Heidi Merrilä
Kiva kun tykkäät sivuista :) Päiväkirjat ovat vielä inasen työn alla, mutta kohta on valmista! Päiväkirjat löydät jatkosta hevosen sivujen kautta tai Yksityistoiminta-sivulta omistajien listauksesta.
- Heidi